info@megaakustik.mk

Одберете
тип на кат
Treska 6.12
Стан тип А1Стан тип Б1Стан тип Б2Стан тип В1Стан тип В2Стан тип В3Стан тип В4

Стан тип А1

Двособен

Квадратура .............. 42м2

Ориентација ......... Север

Поглед ................ Атриум

Детален преглед

Стан тип Б1

Трисобен

Квадратура .............. 73м2

Ориентација ......... Север

Поглед ................ Атриум

Детален преглед

Стан тип Б2

Трисобен

Квадратура ............. 85м2

Ориентација ............ Југ

Поглед ................. Улица

Детален преглед

Стан тип В1

Трисобен

Квадратура .............. 87м2

Ориентација ............. Југ

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип В2

Четирисобен

Квадратура ........... 93м2

Ориентација ....... Исток

Поглед ................ Улица

Детален преглед

Стан тип В3

Четирисобен

Квадратура ............. 121м2

Ориентација ... Југоисток

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип В4

Четирисобен

Квадратура ........... 128м2

Ориентација ... Запад, Север, Исток

Поглед ... Атриум, Улица

Детален преглед

Treska Residence - 6.12

Избери го вистинскиот стан за тебе

Побарајте понуда

Пополнете ја контакт-формата и ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  Или директно контактирајте
  ги нашите продажни агенти.

  Агент за продажба

  Кристина Кочова

  м-р инж. архитект | Агент за продажба

  Александар Ангелов

  м-р инж. архитект | Агент за продажба

  Стефан Петрушевски

  м-р инж. архитект | Агент за продажба

  Софија Здравковска
  Treska поткровје 6.12
  Стан тип В5Стан тип В6Стан тип Г1Стан тип Г2

  Стан тип В5

  Четирисобен

  Квадратура ............. 99м2

  Ориентација ......... Север

  Поглед ................ Атриум

  Детален преглед

  Стан тип В6

  Четирисобен

  Квадратура ............. 127м2

  Ориентација ... Запад, Север, Исток

  Поглед ..... Атриум, Улица

  Детален преглед

  Стан тип Г1

  Петсобен

  Квадратура ............ 137м2

  Ориентација ............. Југ

  Поглед .................. Улица

  Детален преглед

  Стан тип Г2

  Четирисобен

  Квадратура ............. 137м2

  Ориентација ... Југоисток

  Поглед .................. Улица

  Детален преглед

  Treska Residence - 6.12

  Избери го вистинскиот стан за тебе

  Побарајте понуда

  Пополнете ја контакт-формата и ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

   Или директно контактирајте
   ги нашите продажни агенти.

   Агент за продажба

   Кристина Кочова

   м-р инж. архитект | Агент за продажба

   Александар Ангелов

   м-р инж. архитект | Агент за продажба

   Стефан Петрушевски

   м-р инж. архитект | Агент за продажба

   Софија Здравковска
   Деловен простор 6.12
   Тип 6Тип 4Тип 5

   Тип 6

   Деловен простор...... 83м2

   Тоалет........................... 3м2

   Кујна............................. 4м2

   Вкупно: 90м2

   Тип 4

   Деловен простор...... 284м2

   Тоалет........................... 7м2

   Кујна............................. 4м2

   Вкупно: 295м2

   Тип 5

   Деловен простор...... 135м2

   Тоалет........................... 4м2

   Кујна............................. 3м2

   Остава........................... 3м2

   Вкупно: 145м2

   Treska Residence - 6.12

   Избери го вистинскиот стан за тебе

   Побарајте понуда

   Пополнете ја контакт-формата и ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

    Или директно контактирајте
    ги нашите продажни агенти.

    Агент за продажба

    Кристина Кочова

    м-р инж. архитект | Агент за продажба

    Александар Ангелов

    м-р инж. архитект | Агент за продажба

    Стефан Петрушевски

    м-р инж. архитект | Агент за продажба

    Софија Здравковска

    Treska Residence - 6.12

    Избери го вистинскиот стан за тебе

    Побарајте понуда

    Пополнете ја контакт-формата и ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

     Или директно контактирајте
     ги нашите продажни агенти.

     Агент за продажба

     Кристина Кочова

     м-р инж. архитект | Агент за продажба

     Александар Ангелов

     м-р инж. архитект | Агент за продажба

     Стефан Петрушевски

     м-р инж. архитект | Агент за продажба

     Софија Здравковска

     Локација