info@megaakustik.mk

Завршен проект

Mega
Mall

Населба Ново Лисиче

Успешно
завршена
приказна

Деловниот комплекс „Mega Mall“ се наоѓа на бул. „Борис Трајковски“ бр. 62, во општина Кисела Вода, Скопје. Сместен е на атрактивна локација на само 2,5 km од центарот на градот, која овозможува одлични услови за непречена поврзаност и деловно функционирање. Објектот е замислен како современ, функционален и атрактивен простор, со квалитетна градба според сите стандарди за деловни комплекси. Комплексот се состои од три ката, кои, покрај основната комуникација преку скали, се поврзани и со лифтови и ескалатор, сопствен паркинг, најсовремен систем за централно греење и ладење.

Локација

Бидете во тек со сите новости!

Добивајте ги сите информации навремено.
Маријана Спасиќ
+389 70 409 993
Анастасија Илиевска
+389 75 271 897
Стефан Петрушевски
+389 72 227 002
Кристина Кочова
+389 70 308 328
Александар Ангелов
+389 71 320 473
Софија Здравковска
+389 78 269 823
© 2023 MegaAkustik. Сите права се задржани.
Маријана Спасиќ
+389 70 409 993
Стефан Петрушевски
+389 72 227 002
Кристина Кочова
+389 70 308 328
Александар Ангелов
+389 71 320 473
Софија Здравковска
+389 78 269 823
© 2023 MegaAkustik. Сите права се задржани.