4 СТЕПЕНИ
Нов станбено деловен комплекс во н. Аеродром
Дознај повеќе
Urban Garden
Сите станови се продадени
Дознај повеќе
Previous
Next

ВАШИОТ НОВ ДОМ

ги градиме вашите соништа

4 Степени - н. Аеродром

Различни големини на станови за сите генерации. Пријатен изглед и поглед полн со зеленило и детско игралиште.

 Изграден на ергономичен начин за пријатен живот. Детално архитектонски дизајниран со функционални патеки за брза конекција до гаража со 451 паркинг места и паркинг за електрични возила.  

Комплексот е лоциран на Бул. Србија, Скопје

Urban Garden - н. Аеродром

Нашите станари

Кредитирање

Доколку размислувате за сопствен дом, повеќе простор и комфор, направете го првиот чекор и аплицирајте за станбен кредит. Предимотните листови на Мега и Акустик се прифаќаат за хипотеки со цел обезбедување на станбен кредит.
Повеќе информации може да побарате на веб страните на: Комерцијална Банка АД Скопје, НЛБ Банка, Халк Банка.

Партнери

Своето долгогодишно искуство во продажба на секаков вид градежни материјали, ни помогна да направиме избор на проверени и докажани производители.

Мега Акустик © 2023 Сите права се заштитени.