info@megaakustik.mk

Новости

Блог

Одговори на неколку од најчестите прашања околу „Treska Residence“

Во изградбата на Treska Residence се вклучени голем број на професионалци од различни области. Со цел да ги објасниме карактеристиките на овој објект, поразговаравме со неколкумина од архитектите на проектот.

Прочитај повеќе »
Блог

Помош за борбата со КОВИД-19

Помош за борбата со КОВИД-19 Во исклучително тешкото време што го живее светот денес и изминатите неколку месеци, борбата да се сочува здравјето претставува императив за секое општество, поединец, семејство

Прочитај повеќе »