info@megaakustik.mk

0 +
создадени домови
0 +
деловни простори
0 м2 +
партерно зеленило
0 +
реномирани партнери

Проекти

Зошто да нè изберете нас?

Приказна за две
успешни компании

Долгогодишна доминација на пазарот на градежни материјали.

Премиум локации,
модерна естетика

Затоа што твојот дом е твоето среќно место!

Општествено
одговорни

Ја почитуваме заедницата и придонесуваме за нејзин развој.

Соработка со
докажани партнери

Искуството ни помогна да направиме избор на докажани производители.

Што кажаа нашите
станари за нас

Ние ги градиме вашите соништа и вашиот нов дом

Кредитирање

Доколку размислувате за сопствен дом, повеќе простор и комфор, направете го првиот чекор и аплицирајте за станбен кредит. Предимотните листови на Мега и Акустик се прифаќаат за хипотеки со цел обезбедување на станбен кредит.Повеќе информации може да побарате на веб страните на: Комерцијална Банка АД Скопје, НЛБ Банка, Халк Банка, Шпаркасе Банка и Стопанска Банка.

Бидете во тек со сите новости!

Добивајте ги сите информации навремено.
Маријана Спасиќ
+389 70 409 993
Анастасија Илиевска
+389 75 271 897
Стефан Петрушевски
+389 72 227 002
Кристина Кочова
+389 70 308 328
Александар Ангелов
+389 71 320 473
Софија Здравковска
+389 78 269 823
© 2023 MegaAkustik. Сите права се задржани.
Маријана Спасиќ
+389 70 409 993
Стефан Петрушевски
+389 72 227 002
Кристина Кочова
+389 70 308 328
Александар Ангелов
+389 71 320 473
Софија Здравковска
+389 78 269 823
© 2023 MegaAkustik. Сите права се задржани.