info@megaakustik.mk

Вашиот
иден
деловен
простор

Вашиот иден деловен простор

Дизајниран според современите потреби, со одличната локација (до Американ Колеџ) нуди различни можности за развој на вашиот бизнис.


Модерен деловен простор

Приземје

Деловен простор 49 м2

Квадратура 49м2
Деловен простор 46м2
Ориентација Запад

Превземи брошура
Галерија

Деловен простор 920м2

Квадратура 920м2
Деловен простор 794м2
Ориентација Исток

Превземи брошура
Распродадено

Деловен простор 794м2

Квадратура 805м2
Деловен простор 794м2
Ориентација Исток

Превземи брошура

Модерен и урбан комплекс

Модерни работни простории

Урбан комплекс создаден со голема инспирација и внимание, има за цел да ги задоволи барањата на денешниот начин на живеење

Премиум локација

Лесната комуникација со централното градско подрачје се една од бројните причини зошто да го изберете URBAN GARDEN.

Зелени површини

Архитектонско дело збогатено со бројни зелени површини кои формираат пријатна атмосфера за корисниците.

Побарајте понуда

Пополнете ја контакт формата и ќе Ве контактираме во најбрз можен рок

  Или директно контактирајте
  ги нашите продажни агенти

  Агент за продажба

  Кристина Кочова

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Александар Ангелов

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Стефан Петрушевски

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Софија Здравковска

  Што кажаа нашите
  станари за нас

  Ние ги градиме вашите соништа
  и вашиот нов дом

  Локација

  Бидете во тек со сите новости!

  Добивајте ги сите информации навремено.
  Маријана Спасиќ
  +389 70 409 993
  Анастасија Илиевска
  +389 75 271 897
  Стефан Петрушевски
  +389 72 227 002
  Кристина Кочова
  +389 70 308 328
  Александар Ангелов
  +389 71 320 473
  Софија Здравковска
  +389 78 269 823
  © 2023 MegaAkustik. Сите права задржани
  Маријана Спасиќ
  +389 70 409 993
  Стефан Петрушевски
  +389 72 227 002
  Кристина Кочова
  +389 70 308 328
  Александар Ангелов
  +389 71 320 473
  Софија Здравковска
  +389 78 269 823
  © 2023 MegaAkustik. Сите права задржани