info@megaakustik.mk

Активни понуди!

булевар србија, н. аеродром

4 степени

Понуди за деловен простор

3та македонска бригада, н. аеродром

Urban Garden

Активни понуди!

Поранешна фабрика Треска, н. Центар

Treska Residence

Завршен проект

венјамин мачуковски, н. аеродром

Gradia Home

Завршен проект

бул. борис трајковски, н. к. вода

Mega Mall

Понуди за деловен простор

3та македонска бригада, н. аеродром

Urban Garden

Активни понуди!

Поранешна фабрика Треска, н. Центар

Treska Residence

Завршен проект

венјамин мачуковски, н. аеродром

Gradia Home

Завршен проект

бул. борис трајковски, н. к. вода

Mega Mall

Високи
стандарди

Високи стандарди

Желбите и замислите за ново, топло место за живеење, со становите на 4 Степени се претворени во реалност. Современи и модерни станови, кои нудат сигурност, комфор и удобност.

Вашиот
иден
деловен
простор

Вашиот иден деловен простор

e изведен
со квалитетни градежни
материјали.
e изведен со квалитетни градежни материјали.

Санитарија и плочки

Бањите ќе бидат комплетно опремени со санитарија (Ideal Standard), плочки (Argenta), бојлер 80 L Ariston, туш-кабина и регистар за греење.

Систем за греење и ладење

Греењето и ладењето е решено со MULTI VRF Inverter систем. Температурен опсег на работа од 20 °C до +43 °C.

Првокласен Паркет

Повеќеслоен паркет Tarkett од прва класа, Salsa Даб Натур.

Алуминиумска столарија со
двослојно стакло

Производи кои ќе го направат вашиот дом топол, удобен и безбеден и ќе го подигнат квалитетот на животот и домувањето на ново, повисоко ниво.

Водоинсталација

Флексибилни цевки што не ја менуваат формата со големи резерви на безбедност и при ниски температури.

Преградни ѕидови

Составот на преградните ѕидови (стан со стан) вклучува енергетски блок (Д = 20 cm), облога од стаклена волна и два гипс-картон плочи од едната страна на блокот финализирани со машински гипсен малтер, глетување и боја.

Првокласен Паркет

Повеќеслоен паркет Tarkett од прва класа, Salsa Даб Натур.

Столарија

7-коморен профил и 4-слојно стакло (4 сезонско стакло + обично стакло + ниско емисинион стакло исполнети со аргон).

Високо приземје со галерија (7.2m)

Фасада од алуминиумски панели

Паркинг

Алуминиумска столарија

Фасада од алуминиумски панели

Паркинг

Алуминиумска столарија

Поврзаност со градски превоз

Трособен

Стан тип 1

Квадратура 67-69м2
Ориентација Исток

Детален преглед
Трособен

Стан тип 13

Квадратура 67-69м2
Ориентација Исток

Детален преглед
Трособен

Стан тип 16

Квадратура 62м2
Ориентација Запад

Детален преглед
Трособен

Стан тип 8

Квадратура 61-62м2
Ориентација Запад

Детален преглед
Трособен

Стан тип 9

Квадратура 64-65м2
Ориентација Запад

Детален преглед
Трособен

Стан тип 17

Квадратура 64-65м2
Ориентација Запад

Детален преглед
Трособен

Стан тип 18

Квадратура 59-60м2
Ориентација Југозапад

Детален преглед
Трособен

Стан тип 10

Квадратура 59м2
Ориентација Југозапад

Детален преглед
Трособен

Стан тип 11

Квадратура 59-61м2
Ориентација Југоисток

Детален преглед
Трособен

Стан тип 12

Квадратура 65-67м2
Ориентација Исток

Детален преглед
Трособен

Стан тип 22

Квадратура 56-57м2
Ориентација Запад

Детален преглед