info@megaakustik.mk

TRESKA RESIDENCE

Новата адреса на
Вашата среќа!

Каде што се спојуваат сите скопски приказни

Treska Residence e прецизно дизајниран комплекс кој ќе им понуди на жителите хармоничен спој на дизајн и функционалност. Овој комплекс го крева концептот на урбано живеење на повисоко ниво и е доказ за напреден дизајн и одржливост. Treska Residence дава приоритет на удобноста на жителите и зачувувањето на животната средина.

ИНТЕРАКТИВНА МАПА

Одбери го посакуваниот објект
на интерактивната мапа

Одбери го посакуваниот објект на интерактивната мапа

Treska

Treska Residence - 6.30

Избери го вистинскиот стан за тебе

Детален преглед

Treska Residence - 6.11

Избери го вистинскиот стан за тебе

Брошура (наскоро)

Treska Residence - 6.12

Избери го вистинскиот стан за тебе

Детален преглед

ПОВЕЌЕ ЗА КОМПЛЕКСОТ

Живот во центарот
на градот

Живот во центарот на градот

Населбата Капиштец е на само 15 минути пеш од главниот плоштад во Скопје и нуди лесен пристап до многу институции, паркови и ресторани. Името Treska Residence комплексот го добива по поранешната фабрика за мебел Треска.

Карактеристики

СОДРЖИНА
Комплексот ќе биде резиденцијален, но ќе вклучува и ексклузивен комерцијален простор во приземјето.
ТИПОВИ НА АПАРТМАНИ
Експедитивен избор на станови со различни големини и ориентации.
МАТЕРИЈАЛИ
Внимателно одберени висококвалитетни материјали по последните светски трендови.
ПРИРОДА И УРБАНО ЖИВЕЕЊЕ
Атриумските дворови ќе понудат простор за релаксација и социјализација за сите генерации.

БЛАГОСОСТОЈБА, ОДРЖЛИВОСТ и ЕКОЛОШКА СВЕСТ

Секоја единица е опремена со својства кои креираат повеќе од само простор за живеење, и даваат приоритет на удобноста на жителите и зачувувањето на животната средина.
Чиста вода, подобар живот
Пристап до подобрен квалитет на водата, кој не само што овозможува квалитетна вода за пиење, туку и го продолжува животниот век на апаратите. Со искоренувањето на потребата од купување флаширана вода, се добива финансиска заштита и позитивен придонес на животната средина.
Најздрав систем за греење и ладење
Како извор на енергија за ладење ќе се користи енергијата на подземната вода. Поради отсуството на струењето на прашина и штетни материи кои се присутни кај конвенционалните површински тела за греење и ладење, овој систем на греење/ладење од здравствен аспект се квалификува на повисоко ниво.
Домување во еко адаптирана околина
Станица за полнење на електрични автомобили, паркинг за велосипеди, објекти од енергетска класа А.

Зелени површини

Пристап до зеленило од различен тип – атриумски дворови, зеленило на уличните фронтови, балконско зеленило и непосредна близина на новопланиран јавен парк.

Побарајте понуда

Пополнете ја контакт формата и ќе Ве контактираме во најбрз можен рок

  Или директно контактирајте
  ги нашите продажни агенти

  Агент за продажба

  Кристина Кочова

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Александар Ангелов

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Стефан Петрушевски

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Софија Здравковска

  Што кажаа нашите
  станари за нас

  Ние ги градиме вашите соништа
  и вашиот нов дом

  Локација