info@megaakustik.mk

Treska 6.30
Стан тип 1Стан тип 1Стан тип 2Стан тип 2Стан тип 3Стан тип 3Стан тип 4Стан тип 4Стан тип 5Стан тип 5Стан тип 6Стан тип 6Стан тип 7Стан тип 7

Стан тип 1

Трисобен

Квадратура ............. 60м2

Ориентација ... Север, Југ

Поглед ... Атриум, Улица

Детален преглед

Стан тип 1

Трисобен

Квадратура ............. 60м2

Ориентација ... Север, Југ

Поглед .... Атриум, Улица

Детален преглед

Стан тип 2

Двособен

Квадратура ............... 47м2

Ориентација .............. Југ

Поглед ................... Улица

Детален преглед

Стан тип 2

Двособен

Квадратура ............. 47м2

Ориентација ............. Југ

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 3

Трисобен

Квадратура ............. 66м2

Ориентација ... Југозапад

Поглед ................. Улица

Детален преглед

Стан тип 3

Трисобен

Квадратура .............. 66м2

Ориентација ... Југоисток

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 4

Двособен

Квадратура .............. 44м2

Ориентација ......... Запад

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 4

Двособен

Квадратура .............. 44м2

Ориентација ......... Исток

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 5

Двособен

Квадратура .............. 42м2

Ориентација ......... Запад

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 5

Двособен

Квадратура .............. 42м2

Ориентација ......... Исток

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 6

Трисобен

Квадратура ............. 90м2

Ориентација ... Северозапад

Поглед ...... Атриум, Улица

Детален преглед

Стан тип 6

Трисобен

Квадратура ............ 90м2

Ориентација ... Североисток

Поглед ..... Атриум, Улица

Детален преглед

Стан тип 7

Двособен

Квадратура .............. 32м2

Ориентација ......... Исток

Поглед ................ Атриум

Детален преглед

Стан тип 7

Двособен

Квадратура .............. 32м2

Ориентација ......... Запад

Поглед ................ Атриум

Детален преглед

Треска 6.30 - каталог

Погледни го каталогот и избери го вистинскиот стан за тебе

Побарајте понуда за овој стан

Пополнете ја контакт формата и ќе Ве контактираме во најбрз можен рок

  Или директно контактирајте
  ги нашите продажни агенти

  Агент за продажба

  Кристина Кочова

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Александар Ангелов

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Стефан Петрушевски

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Софија Здравковска