info@megaakustik.mk

44m2

Oснова на станот
КАТ12345
ВЛЕЗ I32
ВЛЕЗ II411182532

Слични типови на станови

Треска 6.30 - каталог

Погледни го каталогот и избери го вистинскиот стан за тебе

Побарајте понуда за овој стан

Пополнете ја контакт-формата и ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  Или директно контактирајте
  ги нашите продажни агенти

  Агент за продажба

  Кристина Кочова

  м-р инж. архитект | Агент за продажба

  Александар Ангелов

  м-р инж. архитект | Агент за продажба

  Стефан Петрушевски

  м-р инж. архитект | Агент за продажба

  Софија Здравковска

  Локација

  Маријана Спасиќ
  +389 70 409 993
  Анастасија Илиевска
  +389 75 271 897
  Стефан Петрушевски
  +389 72 227 002
  Кристина Кочова
  +389 70 308 328
  Александар Ангелов
  +389 71 320 473
  Софија Здравковска
  +389 78 269 823
  © 2023 MegaAkustik. Сите права се задржани.
  Маријана Спасиќ
  +389 70 409 993
  Стефан Петрушевски
  +389 72 227 002
  Кристина Кочова
  +389 70 308 328
  Александар Ангелов
  +389 71 320 473
  Софија Здравковска
  +389 78 269 823
  © 2023 MegaAkustik. Сите права се задржани.