info@megaakustik.mk

Одберете
тип на кат
Treska 6.30
Стан тип 1Стан тип 1Стан тип 2Стан тип 2Стан тип 3Стан тип 3Стан тип 4Стан тип 4Стан тип 5Стан тип 5Стан тип 6Стан тип 6Стан тип 7Стан тип 7

Стан тип 1

Трисобен

Квадратура ............. 60м2

Ориентација ... Север, Југ

Поглед ... Атриум, Улица

Детален преглед

Стан тип 1

Трисобен

Квадратура ............. 60м2

Ориентација ... Север, Југ

Поглед .... Атриум, Улица

Детален преглед

Стан тип 2

Двособен

Квадратура ............... 47м2

Ориентација .............. Југ

Поглед ................... Улица

Детален преглед

Стан тип 2

Двособен

Квадратура ............. 47м2

Ориентација ............. Југ

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 3

Трисобен

Квадратура ............. 66м2

Ориентација ... Југозапад

Поглед ................. Улица

Детален преглед

Стан тип 3

Трисобен

Квадратура .............. 66м2

Ориентација ... Југоисток

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 4

Двособен

Квадратура .............. 44м2

Ориентација ......... Запад

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 4

Двособен

Квадратура .............. 44м2

Ориентација ......... Исток

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 5

Двособен

Квадратура .............. 42м2

Ориентација ......... Запад

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 5

Двособен

Квадратура .............. 42м2

Ориентација ......... Исток

Поглед .................. Улица

Детален преглед

Стан тип 6

Трисобен

Квадратура ............. 90м2

Ориентација ... Северозапад

Поглед ...... Атриум, Улица

Детален преглед

Стан тип 6

Трисобен

Квадратура ............ 90м2

Ориентација ... Североисток

Поглед ..... Атриум, Улица

Детален преглед

Стан тип 7

Двособен

Квадратура .............. 32м2

Ориентација ......... Исток

Поглед ................ Атриум

Детален преглед

Стан тип 7

Двособен

Квадратура .............. 32м2

Ориентација ......... Запад

Поглед ................ Атриум

Детален преглед

Treska Residence - 6.30

Избери го вистинскиот стан за тебе

Побарајте понуда

Пополнете ја контакт-формата и ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

  Или директно контактирајте
  ги нашите продажни агенти.

  Агент за продажба

  Кристина Кочова

  м-р инж. архитект | Агент за продажба

  Александар Ангелов

  м-р инж. архитект | Агент за продажба

  Стефан Петрушевски

  м-р инж. архитект | Агент за продажба

  Софија Здравковска
  Деловен простор 6.30
  Тип 5Тип 6Тип 7

  Тип 5

  Деловен простор...... 73м2

  Чајна кујна................ 3м2

  Тоалет........................ 3м2

  Вкупно: 79м2

  Тип 6

  Деловен простор...... 118м2

  Чајна кујна................ 3м2

  Тоалет........................ 2м2

  Вкупно: 123м2

  Тип 7

  Деловен простор...... 72м2

  Чајна кујна................ 2м2

  Тоалет........................ 2м2

  Вкупно: 76м2

  Treska Residence - 6.30

  Избери го вистинскиот стан за тебе

  Побарајте понуда

  Пополнете ја контакт-формата и ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

   Или директно контактирајте
   ги нашите продажни агенти.

   Агент за продажба

   Кристина Кочова

   м-р инж. архитект | Агент за продажба

   Александар Ангелов

   м-р инж. архитект | Агент за продажба

   Стефан Петрушевски

   м-р инж. архитект | Агент за продажба

   Софија Здравковска

   Treska Residence - 6.30

   Избери го вистинскиот стан за тебе

   Побарајте понуда

   Пополнете ја контакт-формата и ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

    Или директно контактирајте
    ги нашите продажни агенти.

    Агент за продажба

    Кристина Кочова

    м-р инж. архитект | Агент за продажба

    Александар Ангелов

    м-р инж. архитект | Агент за продажба

    Стефан Петрушевски

    м-р инж. архитект | Агент за продажба

    Софија Здравковска

    Локација