info@megaakustik.mk

6.12 Поставување темелна плоча

Изградбата на комплексот „Тreska Residence“ е во полн ек, а на фотографиите подолу ви овозможуваме и краток поглед на тоа како течат работите. На 10.2.2024 год. се постави и темелната плоча на објектот 6.12 во рамките на овој комплекс. Процесот траеше околу 17 часа, а во неделата што следуваше се работеше и на бетонирање на […]

Одговори на неколку од најчестите прашања околу „Treska Residence“

Во изградбата на Treska Residence се вклучени голем број на професионалци од различни области. Со цел да ги објасниме карактеристиките на овој објект, поразговаравме со неколкумина од архитектите на проектот. Прочитајте ги одговорите на некои од најчесто поставуваните прашања.Кои се главните карактеристики на објектот Treska Residence?- Со високо квалитетните вградени материјали, современите системи, и современиот […]

Помош за борбата со КОВИД-19

Помош за борбата со КОВИД-19 Во исклучително тешкото време што го живее светот денес и изминатите неколку месеци, борбата да се сочува здравјето претставува императив за секое општество, поединец, семејство и компанија. Во таква борба, покрај здравствениот систем, треба да учествуваме сите, па затоа општествената одговорност е клучна и неопходна. Препознавајќи ја оваа потреба, „Мега“, […]