info@megaakustik.mk

54м2

Oснова на станот
КАТ12345678910ПК
БРОЈ НА СТАН5172941

Слични типови на станови

4 Степени - каталог

Погледни го каталогот и избери го вистинскиот стан за тебе

Побарајте понуда за овој стан

Пополнете ја контакт формата и ќе Ве контактираме во најбрз можен рок

  Или директно контактирајте
  ги нашите продажни агенти

  Агент за продажба

  Кристина Кочова

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Александар Ангелов

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Стефан Петрушевски

  M-р Инж. Архитект | Агент за продажба

  Софија Здравковска

  Локација

  Маријана Спасиќ
  +389 70 409 993
  Анастасија Илиевска
  +389 75 271 897
  Стефан Петрушевски
  +389 72 227 002
  Кристина Кочова
  +389 70 308 328
  Александар Ангелов
  +389 71 320 473
  Софија Здравковска
  +389 78 269 823
  © 2023 MegaAkustik. Сите права се задржани.
  Маријана Спасиќ
  +389 70 409 993
  Стефан Петрушевски
  +389 72 227 002
  Кристина Кочова
  +389 70 308 328
  Александар Ангелов
  +389 71 320 473
  Софија Здравковска
  +389 78 269 823
  © 2023 MegaAkustik. Сите права се задржани.