4 Степени

Мега Акустик ти го претставува 4 Степени, новиот станбено-деловен комплекс во населба Аеродром. 4 Степени со своите различни големини на станови е совршен избор за сите генерации и плени со својот пријатен изглед, полн со зеленило.

Дизајнот на комплексот е внимателно реализиран да се грижи за живеењето на своите станари. Од посебно детско игралиште, до приватен паркинг за твојот велосипед, сѐ тоа споено со зеленилото – е домот кој ти е потребен.

4 Степени е детално архитектонски дизајниран со функционални патеки за брза конекција до гаража со 451 паркинг места и полначи за електрични возила. 

Системот на градбата на 4 Степени е реализиран од сертифицирани градежни компании во земјата, и најквалитетен материјал како за надворешната така и за внатрешната градба на објектот за удобен живот со добра термоизолација, звучна изолација, електрична инсталација, водовод и канализација, хидроизолација, фасаден систем, санитарија, паркет, врати, прозорски систем, и лифтови.

4 Степени - каталог

Погледни го каталогот и избери го вистинскиот стан за тебе

Големи зелени површини и
игралиште
за деца, на чекор до тебе

2000 м2
Нови зелени површини

600 м2
Кровни зелени тераси

200 м2
Детско игралиште

Сигурно паркинг место за кола,
електрична кола и велосипед

451
Паркинг места
+ Паркинзи за електрични возила

2100 м2
Деловни простории

А
Класа
енргетска ефикастност

Сертифицирани материјали од
премиум производители

Контактирајте продажен агент

Е-маил

Побарај понуда

Пополни ја контакт формата, ќе те контактираме во најбрз можен рок.

Локација

Мега Акустик © 2023 Сите права се заштитени.